MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN


Bij Administratiekantoor Fikse voelen wij ons niet alleen betrokken bij onze klanten maar ook bij onze omgeving. Ook buiten kantooruren streven wij graag naar een optimale samenwerking. Zo helpen wij lokale verenigingen en initiatieven om hun doelen te bereiken door middel van sponsoring en actieve betrokkenheid.

ALEX & ROB PAS - MOTOCROSS

Dit geweldige motocross team is niet bang om vies te worden. Met hoge snelheid en grote precisie wordt menig parcours getrotseerd. Met shirtsponsoring van Administratiekantoor Fikse gaan de gebroeders Pas de strijd aan op hun KTM. Ze zijn een vaste waarde in het NK Motocross van de KNVM en rijden altijd met overtuiging. Dat zien wij graag!

  • Alex & Rob Pas - Motocross

DSV'61 TEAM 8E - VOETBAL

Ieder weekend is het een genot om deze lokale helden in actie te zien. Geen ingewikkelde opstellingen, tactieken of strategiƫn maar pure inzet en liefde voor het spel. Zo zien wij voetbal het liefst. Administratiekantoor Fikse voorziet dit team van trainingspakken, tassen en ander materiaal. Alles om ervoor te zorgen dat deze mannen verzorgd voor de dag kunnen komen. Het oog wil ook wat.